Banc Farmacèutic – CMS

About This Project

Client

Objectiu

  • Convocar i presentar als mitjans de comunicació la Campanya de Medicaments Solidaris impulsada per l’ONG Banc Farmacèutic, una iniciativa creada per proporcionar medicació a persones que es troben en risc d’exclusió social.

Estratègia

  • Per donar a conèixer la campanya i contribuir al seu abast es desenvolupa una estratègia de gabinet de premsa orientada a mitjans nacionals, locals (de cada ciutat que participa en la campanya) d’actualitat i salut.
    D’acord amb a aquesta estratègia es confeccionen els materials de premsa (dossier, notes de premsa adaptades a cada localitat, etc.) i es realitza una convocatòria de mitjans durant la primera jornada de la campanya, en la qual es compta amb el director de Relacions Institucionals de Banc Farmacèutic com a portaveu i el testimoni de diversos voluntaris, incloent-hi la propietària d’una farmàcia barcelonina involucrada en la campanya.

Resultat

  • Anualment, s’ha arribat a un total de mencions en premsa que superen els 500.000 € de valor econòmic, entre els quals es troben impactes a: TVE, Tele5, Radio Nacional, TV3, ABC, El Periódico de Catalunya, Cadena Ser, COPE, etc.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Estratègia de comunicació i PR
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, Banc Farmacèutic, Campanya de Medicaments Solidaris, Gabinet de premsa, Oh la là! Comunicació, premsa