Banc Farmacèutic – CMS

About This Project

Client

Objectiu

  • Organitzar, convocar i coordinar la presentació a mitjans de comunicació de la Campanya de Medicaments Solidaris impulsada per l’ONG Banc Farmacèutic, una iniciativa creada per proporcionar medicació a persones que es troben en risc d’exclusió social.

Estratègia

  • Per donar a conèixer la campanya i contribuir al seu abast es du a terme una presentació als mitjans en el marc de la primera jornada de la CMS en una de les farmàcies involucrades en la iniciativa. Així es compta amb dues vies de comunicació principals personificades en dos portaveus: la més corporativa representada per Jordi Bosch, director de Relacions Institucionals de Banc Farmacèutic, i una altra de sectorial o professional encarnada en la farmacèutica i propietària de la farmàcia.

Resultat

Entre els mitjans que es van fer ressò de la notícia trobem a TVE, Tele5, La Sexta, Radio Nacional, TV3, ABC, El Periódico de Catalunya, Cadena Ser, COPE, etc., el que suposa un clipping per un valor econòmic superior als 500.000 €.

Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Esdeveniments creatius
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, Banc Farmacèutic, Campanya de Medicaments Solidaris, CSM, esdeveniments, Oh la là! Comunicació