Campanya de marketing directe per a MGA Games

About This Project

Client

Objectiu

  • Celebració del 20 aniversari de la companyia al costat dels seus empleats, clients nacionals i internacionals i els principals mitjans de sector.

Estratègia

A nivell en línia, aquesta es plasma en una landing específica, la qual exerceix com a suport per a la publicació d’un vídeo corporatiu en el qual els membres de MGA Games, representats en els seus líders d’equip, brinden amb l’espectador agraint els 20 anys de recorregut.

A nivell offline, es dissenyen i creen un espectacular pastís d’aniversari i una ampolla de cava completament corporatius que es fan arribar als clients nacionals i internacionals respectivament, al costat d’una targeta amb un codi QR que dirigeix al vídeo anterior.

Així, els clients de la companyia van poder brindar amb les cares visibles de MGA Games i gaudir en primera persona de la celebració dels 20 anys.

Resultat

  • S’aconsegueix una acció atrevida, original i empàtica que segueix la identitat i valors de la marca, i compta amb una grandíssima acollida entre els seus receptors. Tant és així que, en alguns casos, reporta beneficis directes per a la companyia sobre els tractes amb els clients.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Estratègia de Màrketing i Branding
Tags
20 Years Playing Together, anna parnau, branding, Brinda con Nosotrs, cas d'èxit, MGA Games, Oh la là! Comunicació