#EatLikeAPro amb Martín Berasategui

About This Project

Client

Objectiu

  • Donar a conèixer als mitjans de comunicació la nova iniciativa de la marca Beko en favor dels hàbits de vida saludable, #EatLikeaPro, en col·laboració amb el xef Martín Berasategui. La campanya, que va tenir format de roadshow, va estar visitant les principals ciutats d’Espanya durant tot un any.

Estratègia

  • Es porta a terme una estratègia de gabinet de premsa que té com a objectiu posicionar la marca en matèria d’alimentació saludable a través de la figura del xef i ambaixador de marca.
    Així, es confeccionen els materials de premsa i es realitza una convocatòria de mitjans generalista en cadascuna de les parades del roadshow #EatLikeAPro amb Martín Berasategui, en què el xef concedeix als mitjans entrevistes one to one per tractar la iniciativa i el seu vincle amb aquesta des del punt de vista de la seva trajectòria professional.

Resultat

  • S’ha aconseguit un clipping per valor aproximat d’1M € amb impactes en els principals mitjans locals i nacionals com TVE, La Voz de Galícia, El Correo de Vizkaia, Onda Vasca, TVG, Onda Cero, etc.
Category
Casos d'èxit, Estratègia de comunicació i PR
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, beko, ELAP, Gabinet de premsa, martín berasategui, mitjans, Oh la là! Comunicació, premsa