El Jou Nature

About This Project

Client

Objectiu

  • Dinamitzar les xarxes socials de l’hotel familiar El Jou Nature, propietat d’Eix Estels; potenciar l’engagement i fer créixer la comunitat de seguidors, augmentant així el nombre de reserves de cara a la temporada estival.

Estratègia

  • Fonamentant-nos en una auditoria prèvia, es crea un pla estratègic de social media basat en l’inbound marketing i centrat a donar importància als següents aspectes: l’entorn i instal·lacions de l’hotel, el seu ADN sostenible i el valor d’una experiència de qualitat en família.

Paral·lelament a l’estratègia de continguts, es crea una campanya d’influencers amb diferents bloguers i influencers de maternitat, les quals són convidades a viure l’experiència en primera persona.

A més, aquesta estratègia s’acompanya d’una campanya de social ADS per donar un major recorregut i push als continguts.

Resultat

  • En els tres mesos de col·laboració es triplica el nombre de seguidors de les xarxes de l’hotel al mateix temps que es crea i consolida una comunitat al voltant d’El Jou Nature. A més, s’aconsegueix que el projecte cali dins de la comunitat d’influencers i bloguers de maternitat de Catalunya.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicación online, Estratègia digital i contingut
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, comunicació online, contingut, Eix Estels, El Jou Nature, Hotel Familiar El Jou Nature, Oh la là! Comunicació, online, xarxes socials