Frosch

About This Project

Client

Objectiu

  • Donar a conèixer als mitjans de comunicació la iniciativa #CompromisoFrosch per a la reducció del plàstic als oceans; una acció duta a terme per Frosch, la marca de productes de neteja més sostenible el mercat.

Estratègia

  • Per posicionar la marca i donar a conèixer la seva activitat en matèria de medi ambient, es desenvolupa una estratègia de gabinet de premsa fonamentada en dues vies de comunicació: una de científica i corporativa recolzada en la figura de Reinhard Schneider, CEO de la companyia; i una altra de social que destaca la tasca mediambiental de la marca associada a la figura de Patricia Montero, padrina de la campanya.
    D’acord amb aquesta estratègia, s’elaboren els materials de premsa (dossier, notes de premsa, etc.) i es realitza una convocatòria de mitjans que inclou la gestió de photocall amb mitjans socials i del cor on Patricia Montero va anunciar en exclusiva el nom de la seva futura filla.

Resultat

  • S’han aconseguit un total d’impactes que superen els 400.000 € pel que fa a valor econòmic. TVE, Cuore, Antena 3, La Sexta, La Vanguardia, Cinco Días o Aviat van ser alguns dels mitjans d’abast nacional que es van fer ressò de la nova campanya.
Category
Casos d'èxit, Estratègia de comunicació i PR
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, frosch, Gabinet de premsa, Oh la là! Comunicació, Patricia Montero, photocall, premsa