GoldenPark

About This Project

Client
  • GoldenPark
Objectiu
  • Activar l’acord de patrocini entre Goldenpark.es i el influencer i trader JosefAjram. Així com, aconseguir repercussió i leads perquè la marca pugui seguir impactant.
Estratègia
  • Es crea un pla estratègic a partir d’una de les passions de Josef Ajram: el món del motor i dels cotxes de luxe.
    Per potenciar les apostes esportives, es crea la campanya #LaF1deAjram que gira entorn del mundial de Fórmula 1. Consisteix en una sèrie de travesses vinculades als resultats de les carreres. Els participants (sota registre mail) han d’endevinar què passarà en el següent Gran Premi. Per tenir més dades, es fan una sèrie de vídeos on Josef Ajram, acompanyat d’experts del motor com els pilots Dani Clos o Andy Soucek, disseccionen les claus per encertar les preguntes del joc. Així s’aconsegueix reforçar el claim de la marca: Aposta amb el cap, aposta amb el cor de que Ajram és imatge.Busquem premis aspiracionals:
    ◦ Acompanyar a l’ambaixador de marca, JosefAjram, durant la primera etapa de la luxosa 6to6.
    ◦ Competir en l’equip Goldenpark.es al costat de Josef Ajram i Dani Clos a la Michelin Karting GP que reuneix a importants figures nacionals del món del motor.
Resultats
  • En un període de 9 mesos se supera la xifra d’1.000 participants. Es genera contingut amb més de 150k visualitzacions a les xarxes de Goldenpark.es i més de 50k orgàniques dins dels canals de Josef Ajram. I a més, s’aconsegueix associar la marca Goldenpark.es a: luxe, motor, esport i el món de les Celebrities.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Estratègia de Màrketing i Branding
Tags
6to6, agencia de comunicació, anna parnau, comunicació online, GoldenPark, Michelín Karting GP, Oh la là! Comunicació, xarxas socials