Grupo Ergos

About This Project

Convertir una empresa en 2.0

Client
 • Grupo Ergos
Objectiu
 • Convertir una empresa tradicional en una empresa 2.0. Arribar a canviar l’adn dels treballadors i de l’empresa per convertir-se, des de dins, al món digital.
Estratègia
 • Involucrar a tots els treballadors, tant en la creació de les diferents webs del grup com en la dels canals a les xarxes socials, per tal crear un nou món digital des de l’interior de l’entitat.
  Per tal d’arribar a tots els treballadors es va dur a terme una formació 2.0 adaptada a les necessitats de l’empresa.
  Vam analitzar les particularitats de l’empresa i del sector i vam definir els canals socials on s’havia de tenir presència: Youtube, LinkedIn i Google+. A més, es va decidir posar en marxa un blog amb la col•laboració i autoria de diferents professionals de la companyia.
  Es van definir els professionals de la companyia encarregats de liderar les diverses plataformes com el blog, xarxes i la web, amb l’objectiu que cada un d’ells exercís d’ambaixador a la resta de treballadors.
Resultats
 • L’empresa va crear les noves webs corporatives del grup en un temps rècord de manera coordinada amb els diferents departaments.
  En quant a les xarxes socials i al blog, els treballadors es van involucrar des d’un principi en crear comunitat i generar contingut de manera continuada.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicación online, Estratègia digital i contingut