Hotel Negresco Princess a les xarxes

About This Project

Posicionament de la imatge del restaurant Negresco amb la cultura local

Client
  • Hotel Negresco Princess
Objectiu
  • Dinamitzar les xarxes socials de l’Hotel Negresco, potenciar l’engagement i fer créixer la comunitat de fans al voltant d’aquestes, posicionant-ho com un espai obert al públic local.

Estratègia
  • Es crea un pla estratègic de social medua, fonamentat en una auditoria, del que s’extreu una forta estratègia de comunicació online basada en content màrqueting que permet donar-li un nou enfocament a les xarxes socials de l’Hotel Negresco, arribant així directament al nostre target.
    Per exemple, gràcies a la Negresco ès Cultura [Hotel Negresco – Gabinet de Premsa], es creen concursos en xarxes socials relacionats amb esdeveniments del sector cultural que tenen lloc l’hotel i sorteigs en directe d’entrades per a espectacles teatrals que tenen lloc a la ciutat entre moltes més accions.
    A més, es crea una relació directa del Restaurant Negresco amb l’alta gastronomia gràcies creació de llaços amb influencers rellevants del món foodie i trending de Barcelona.

Resultats
  • En un període de sis mesos s’ha millorat l’engagement a les xarxes socials, la qual cosa ha repercutit en un creixement del 50 % de les mateixes . cal destacar també, que els nous seguidors en xarxes responen al target de públic local plantejat en l’estratègia. A més, s’ha aconseguit col·locar el Restaurant Negresco en la categoria d’Insider de la Forquilla, reservat als restaurants millor valorats pels clients.

Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicación online, Estratègia digital i contingut