Hotel Barcelona Princess

About This Project

Client
Objectiu
  • Donar a conèixer als mitjans i a la ciutadania el nou mural de la terrassa de l’Hotel Barcelona Princess, situada a la planta 20 a una alçada de més de 100 metres. Aquest mural d’inspiració tropicals signat per l’artista Javier Navarro, El Dios de los Tres, forma part del projecte d’RSC Princess 360º.

Estratègia
  • L’estratègia de comunicació realitzada per la presentació del mural amb tints tropicals en sintonia amb la nova terrassa de El Dios de los Tres va consistir en l’organització d’un nou esdeveniment inaugural, i amb la convocatòria de premsa a mitjans locals i lifestyle. Paral·lelament a la convocatòria, es va dur a terme el llançament d’una nota de premsa enfocada als mitjans de comunicació del sector, a mitjans d’oci a nivell local i a mitjans lifestyle per tal de fer ressò de la iniciativa.

Resultats
  • Gràcies a aquesta acció, es van aconseguir impactes en diferents mitjans, els quals es van anar prolongant en el temps per tal de donar un push a la temporada d’estiu, el moment de major activitat a la terrassa. Alguns dels mitjans que en van fer ressò van ser: Time Out, Lamono Magazine, Qué me dices!, In&Out Viajes, Diez Minutos, Hosteltur, Coolture Magazine,etc.

Category
Casos d'èxit, Estratègia de comunicació i PR
Tags
anna parnau, El Dios de los Tres, Gabinet de premsa, Hotel Barcelona Princess, Javier Navarro, Oh la là! Comunicació