Hoy Voy

About This Project

Creació estratègia xarxes socials

Client
  • Hoy Voy
Objectiu
  • Crear una estratègia de xarxes socials per arribar al públic objectiu (joves de 17 a 25 anys) de la primera autoescola low cost d’Espanya.
Estratègia
  • Hoy voy és una empresa que va néixer amb adn 2.0 i, per tant, l’estratègia a seguir en xarxes socials havia de complementar la seva estratègia empresarial. Molts dels seus serveis són accessibles online i la seva presència a les xarxes socials també havia d’aportar nous valors als seus usuaris. El principal: crear comunitat i informar als seus alumnes de totes les novetats de l’autoescola.
    Seguint la imatge de l’empresa, jove, fresca dinàmica i amb adn 2.0, es van crear perfils a les principals xarxes socials on es trobava el seu core target. Els diferents perfils es van utilitzar per convertir-se en espais on els usuaris poguessin compatir contingut, experiències i consells.
    A més a més també es van utilitzar les xarxes socials per dur a terme diferents accions de fidelització entre els estudiants.
Resultats
  • Els perfils de les diferents xarxes socials es van convertir ràpidament en un punt de trobada i d’intercanvi de coneixement pels usuaris diferenciant-se, des dels inicis, de la resta de la competència.
    Actualment Hoy voy té més de 9000 fans a Facebook, 1000 seguidors a Instagram i més de 1000 a Twitter.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicación online, Estratègia digital i contingut