La Chana

About This Project

Client
  • La Chana, documental de Lucija Stojevic
Objectiu
  • Crear una comunitat de seguidors a través de la dinamització de les xarxes socials, potenciar el engagement i alimentar l’efecte fan en favor de les candidatures de la cinta a diferents premis del sector.

Estratègia
  • El pla estratègic social mitjana es posa en pràctica mitjançant la figura del community manager. Es duu a terme la gestió de les xarxes socials del documental valent-se de contingut que reflecteix l’essència de la peça: l’envelliment, la perseverança i la reinvenció.A més, s’activa un push des de les xarxes amb motiu de donar suport a la candidatura de la peça a diferents premis cinematogràfics com: els Premis Goya, els Premis Gaudí, els Premis Feroç, etc.
Resultats
  • En un breu període de temps s’ha aconseguit crear una comunitat de followers al voltant de la Chana arribant a gairebé 7.000 seguidors en xarxes socials. El que va aportar consistència i aplom a la candidatura de la cinta que, finalment va aconseguir el primer premi a millor documental en els Premis Gaudí, en el Feroç i una nominació en aquesta mateixa categoria en la 32ª edició dels Premis Goya.

Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicación online, Estratègia digital i contingut
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, La Chana, Oh la là! Comunicació, xarxes socials