La Chana

About This Project

Client
  • La Chana, documental de Lucija Stojevic
Objectiu
  • Crear una comunitat de seguidors a través de la dinamització de les xarxes socials, potenciar el engagement i alimentar l’efecte fan en favor de les candidatures de la cinta a diferents premis del sector.

Estratègia
  • El pla estratègic social mitjana es posa en pràctica mitjançant la figura del community manager. Es duu a terme la gestió de les xarxes socials del documental valent-se de contingut que reflecteix l’essència de la peça: l’envelliment, la perseverança i la reinvenció.A més, s’activa un push des de les xarxes amb motiu de donar suport a la candidatura de la peça a diferents premis cinematogràfics com: els Premis Goya, els Premis Gaudí, els Premis Feroç, etc.
Resultats
  • En un breu període de temps s’ha aconseguit crear una comunitat de followers al voltant de la Chana arribant a gairebé 7.000 seguidors en xarxes socials. El que va aportar consistència i aplom a la candidatura de la cinta que, finalment va aconseguir el primer premi a millor documental en els Premis Gaudí, en el Feroç i una nominació en aquesta mateixa categoria en la 32ª edició dels Premis Goya.

Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Comunicació online, Comunicación online
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, La Chana, Oh la là! Comunicació, xarxes socials