MGA Industrial

About This Project

Client
Objectiu
 • Donar a conèixer els sistemes de control d’accés MGA ACCES BIO als principals operadors de salons del país.
Estratègia
 • S’organitza i coordina una presentació en un local ambientat a propòsit per l’ocasió com un casino i ubicat en ple centre de Madrid. Així neix el club V de Vegas, el marc ideal per la promoció del nou sistema de control d’accés de MGA Industrial.

  Des de l’inici, l’esdeveniment és comunica mitjançant una campanya de banners amb informació del nou producte en els principals mitjans del sector (pre, durant i post). Així, seguint aquesta estela es convoca els principals salons de joc a través de notes de premsa, campanya de mail marketing i, per descomptat, una invitació personal.

  Durant la presentació es mostra als assistents i als mitjans convocats diferents vídeos dels productes acompanyats per una demostració en directe dels dos sistemes: el MGA FAST PASS i el MGA PASARELA DÚO.

  Per concloure, com a obsequi i detall de la marca, els convidats reben una ampolla de vi (edició limitada) amb una etiqueta on es relaciona els atributs de la companyia amb les característiques del vi: elegància, fermesa i constància.

Resultats
 • S’ha aconseguit generar expectació de tots els operadors assistents que, més tard, va quedar reflectit en una convocatòria exitosa tant pel que fa als convidats com pel que fa la premsa.

  A més, es van obtenir publicacions en els principals mitjans del sector, una important ampliació de la BBDD nacional de la companyia i el tancament d’acords amb els principals operadors.

Category
Casos d'èxit, Esdeveniments creatius
Tags
anna parnau, MGA Industrial, Oh la là! Comunicació, organització d'actes