Presentació de la producció “El Dioni”

About This Project

Client
Objectiu
  • Presentar als principals operadors del casino onilne de Madrid el joc «El Dioni, on estan els diners?», la nova entrega de la sèrie Spanish Celebrities i posicionar a MGA Games, marca experta en el desenvolupament de continguts online localitzats per a operadors globals, com una marca sorprenentment i revolucionaria.
Estratègia
  • Es planteja un esdeveniment impactant lligat a la història del personatge, des de la invitació fins al tancament d’aquest, el qual es comunica a través d’un mail marketing i publicitat en els mitjans del sector en les tres etapes: pre, durant i post.Sota aquesta premissa s’escolleix com a localització un pàrquing situat al centre de Madrid on se cita als principals operador de la ciutat mitjançant una invitació en forma de bitllet d’avió a Brasil. Des del primer contacte els convidats reben inputs vinculats a la història del Dioni que cobren significat gràcies a la seva sorprenent aparició a bord d’un furgó blindat. Dionisio Rodríguez, «El Dioni», exerceix com a mestre de cerimònies d’un esdeveniment que aconsegueix transportar als presents al mític robatori dels vuitanta: vigilants de seguretat, passaports i, per descomptat, càtering de la Patísseria Mallorca.
Resultats
  • S’ha aconseguit generar expectatives i mantenir l’interès sobre la identitat del personatge fins al moment de l’esdeveniment i posicionar a MGA Games en el TOM dels diferents actors al voltant dels conceptes sorprenent i revolucionari. A més, s’han obtingut mencions i entrevistes en tots els mitjans sectorials nacionals: Azar, InfoPlay, Joc Privat, etc.
Category
Casos d'èxit, Esdeveniments creatius
Tags
anna parnau, El Dioni, MGA Games, Oh la là! Comunicació, Patísseria Mallorca