Presentació de MGA Games a Colombia

About This Project

Client
Objectiu
  • Presentar i posicionar la marca experta en el desenvolupament de continguts online localitzats per a operadors globals MGA Games en un nou mercat, el colombià.
Estratègia
  • Per la irrupció de la marca en el mercat colombià es plentaja assistir a la fira més rellevant del sector en el país: Fadja Colombia. Determinació que es comunica en tres etapes: pre, durant i post a través de mail marketing i publicitat en els mitjans del sector. Partint d’aquesta idea es desafia a la marca a crear una producció amb una celebrity nacional. Així, MGA Games es decanta per Renata González, actriu i personatge públic, per crear un nou joc que formarà part d’Hiperralism sèries amb el nom «Gold Mermaid by Renata González», inspirat en les captivadores criatures marines.En aquesta línia, es crea un stand especialment per Fadja Colombia que respira tot el glamour del joc a la vegada que mostra els últims avenços tecnològics presentats per la marca. Hostesses vestides de sirenes, presentació amb càtering, obsequis per a tots els assistents i una Renata González en el seu paper de diva que irromp amb una brillant limusina blanca per atendre a tots els mitjans són alguns dels moments més brillants de MGA Games en Fadja Colombia.
Resultats
  • S’han obtingut impactes i entrevistes en publicacions de tota la premsa sectorial nacional i internacional: InfoPlay, Azar, Sector del Juego, Sigmas News, etc. A més, s’ha aconseguit generar expectació de tots els operadors assistents i tancar acords amb els principals operadors colombians.
Category
Casos d'èxit, Esdeveniments creatius
Tags
anna parnau, Fadja Colombia, MGA Games, Oh la là! Comunicació, Renata González