Negresco Restaurant

About This Project

Client

Objectiu

  • Donar a conèixer als mitjans locals l’oferta gastronòmica del Negresco Restaurant, el seu menú de migdia i menú degustació, així com la figura de Jon García, xef del restaurant.

Estratègia

  • S’estableix una estratègia de gabinet de premsa que contempla notes de premsa periòdiques vinculades a l’oferta de temporada del Negresco Restaurant i a les seves propostes per a dies assenyalats com Sant Jordi, Halloween o Nadal.
    A més, això s’acompanya de trobades one to one on els mitjans han tingut l’oportunitat de tastar de primera mà les creacions del xef, conèixer l’espai i xerrar amb Jon García sobre la seva trajectòria professional.

Resultat

  • Així, pel Negresco Restaurant han passat redactors de mitjans generalistes, mitjans lifestyle i mitjans especialitzats en gastronomia, el que es tradueix en nombrosos impactes en premsa de la talla de l’ABC, La Vanguardia, Time Out, De Viatges, T Magazine, Nou Estil, etc.
Category
Casos d'èxit, Estratègia de comunicació i PR
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, Gabinet de premsa, Negresco Princess, Negresco Restaurant, Oh la là! Comunicació, premsa