OTTIUM

About This Project

Creació imatge campanya Indedopendencia

Client
  • OTTIUM
Objectiu
  • Crear la imatge gràfica de la campanya de llançament de l’aplicació d’oci OTTIUM.
Estratègia
  • Les accions es van dividir en dos targets: els usuaris potencials de l’aplicació i els comerços que integren l’aplicació.
    Pels usuaris de l’aplicació es va decidir apostar per una campanya potent i transgressora que es va basar en la independència del dit a l’hora de decidir què fer (jugant amb el mòbil i el dit com a protagonistes). Entre vàries es accions es van crear vídeos on es podia veure un dit i un mòbil pel carrer demanant la Indedopendència, es va crear un concurs a Facebook on la gent havia de compartir una imatge divertida utilitzant el seu dit etc…
    Pels comerços que integren l’aplicació es va fer una campanya de marketing directe en la que es van enviar més de 5.000 caixes amb un Sant Pancraci, un brot de julibert i un missatge: “Kit para atraer clientes a tu negocio”
    També es va crear un vídeo de llançament de l’aplicació.
Resultats
  • Els vídeos van aconseguir més de 8.000 visualitzacions durant el primer mes de llançament. La campanya de màrketing directe va ser seleccionada com a finalista a una de les millors accions de màrketing directe del 2012.
Category
Casos d'èxit, Casos de éxito, Estratègia de Màrketing i Branding