Megustaescribir

About This Project

Client

Objectiu

  • Presentar i donar a conèixer als mitjans la plataforma d’auto publicació de Penguin Random House Megustaescribir, gràcies a la qual escriptors i escriptores aficionats poden publicar els seus propis treballs sense necessitat de la intervenció d’una editorial.

Estratègia

  • Es desenvolupa una estratègia de comunicació fonamentada en el gabinet de premsa orientada a mitjans culturals nacionals i locals, i centrada a potenciar les històries dels autors amateurs vinculats a la plataforma.Així es confeccionen els materials de premsa i es porta a terme una convocatòria de mitjans durant la jornada de Sant Jordi, concretament a la parada de Megustaescribir, en què es compta amb el portaveu de la plataforma i el testimoni de diversos autors involucrats.

Resultat

  • Gràcies a les accions implementades es van aconseguir impactes en mitjans nacionals i locals com El País o el programa Els matins de la cadena de televisió TV3. A més, el projecte va suposar el trampolí per a diversos autors que més tard van passar a formar part de la cartera de l’editorial Penguin Random House.
Category
Casos d'èxit, Estratègia de comunicació i PR
Tags
agencia de comunicació, anna parnau, Gabinet de premsa, Megustaescribir, mitjans, Oh la là! Comunicació, Penguin Random House, premsa