La Càpsula
Desembre 2021

Veure al navegador

Institut Català d’Energia
Institut Català d’Energia

Sabies que el model energètic actual està canviant i que pel 2030 i el 2050 Catalunya té marcats reptes per arribar a ser autosostenible?

L’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya és l’entitat que treballa per arribar a aquestes fites i entre les moltes activitats que du a terme (molt interessants per aprendre quin model tenim, cap a on anem o què podem fer), el passat mes de novembre va organitzar el 2n Fòrum Ciutadà per l’energia per tal que la ciutadania pogués compartir les seves inquietuds, dubtes i coneixements amb l’entitat.

Des d’Oh la là! Comunicació vam tenir la sort de participar-hi i ser les responsables de l’organització del congrés tant a nivell logístic com tècnic, de la comunicació i la publicitat i també de la regidoria. Una gran experiència d’on vam aprendre grans coses sobre l’energia i el que ens espera. Us podem xivar que de moment no cal que correm tots a comprar un càmping gas, tenim energia per uns dies més, però, això sí, hem de començar a ser tots més conscients i responsables si volem tenir un món una mica millor.

Si voleu veure com va ser la jornada, aquí teniu un resum.

#ImperdiblesOhlalà
#ImperdiblesOhlalà

Especial Nadal ÒMICRON

Cinema a casa:

Si alguna cosa bona pot portar un Nadal confinat és una marató de pel·lícules. És el moment per tornar a veure la trilogia d’El Padrino, toooota la saga del Senyor dels anells o Harry Potter 1, 2, 3, 4, 5 i 6A, B i Z.

Recepte per fer a casa:

Si la covid Omicron no us deixa sortir a comprar torrons, no patiu, perquè el torró de Suchard també es pot fer a casa.

Coses per fer a casa:

Si estàs al 4rt dia de confinament i ja has vist totes les trilogies i sagues possibles, ara només et queda començar a escoltar aquells discos que has d’escoltar abans de morir, sí o sí. I si no ets gaire de música, és el moment de posar-te al dia amb els podcasts.


Si ens vols fer arribar les teves propostes (estarem encantats!), pots fer-ho utilitzant a les xarxes socials el hashtag #ImperdiblesOhlalà

2022_VFinal_OK_OKOK_OKDEF
2022_VFinal_OK_OKOK_OKDEF

Abans de res, hem de confessar que quan vam idear aquesta campanya de Nadal les coses pintaven una miiiiiica millor i era permès tenir fe amb el 2022. Avui, 20 de desembre si no estàs confinat, tens un fill/a confinat/da o no ets positiu, sembla que no siguis ningú. I és que potser passar la covid serà com treure's el carnet de conduir, fa mandra, però hi has de passar.

Així i tot, des d’Oh la là! resistim en el positivisme i posem (de nou…) tota la nostra fe en el 2022, perquè ara sí, que sí, que sí, versió final. Com qualsevol tertulià que s’apreciï, nosaltres tampoc som epidemiòlogues, però ja són molts mesos (2 anys quasi!) de virus i de veure com estan funcionant les coses. Sabem que aquest moment que estem vivint ara és puntual i ben aviat tornarem a estabilitzar-nos, tal com va passar amb el 2021. Hem d’aprendre a conviure amb aquesta nova realitat i, senzillament, adaptar-nos. L’era covid ha obert moltes portes i ha forçat molts canvis que estaven latents, sobretot a nivell digital. Per això hem decidit fer un pas endavant i tirar-nos de cap al nou any fent una gran aposta cap al món digital amb l’objectiu d’oferir un servei 360 tant on com offline. Veureu canvis i no només d’imatge. I és que a Oh la là! aquest 2022 celebrem 13 anys, i com que ens agrada el risc, ens hi tirem de cap i ens atrevim a afirmar que aquest any representarà un abans i un després per nosaltres. Perquè… 13 anys i pandèmia amb variant ultracontegiosa, què pot sortir malament?

Anna Parnau

Twitter - @ohlalacom Facebook Instagram LinkedIn
ohlala@ohlalacomunicacio.com
c/Llull 47-49, 5è 4a – 08005, Barcelona
93 125 33 73

Si et vols donar de baixa escriu-nos un mail a ohlala@ohlalacomunicacio.com